Wednesday, 12 March 2014

TESTIMONI ESP

Nah...nk share dengan anda semua tentang kehebatan esp ni..no wonder laa kan produk ni mendapat permintaan yg tinggi,sbb ia memang benar-benar berkesan untuk pelbagai jenis masalah kesihatan...hari ni saya nk share testimoni mengenai seorang customer yg menghadapi masalah gastrik...Alhamdulillah selepas mengamalkan meminum ESP secara konsisten,masalah gastrik yg dihadapi beransur-ansur hilang..

So sempena bulan promosi ESP ni,apa kata anda ajak saudara-mara..kawan-kawan untuk beli produk ni..buy 6 FREE 1!!Takkan anda nak lepaskan peluang ni kan..kita pakat2 beli.boleh dapat FREE MEMBERSHIP...pertengahan bulan depan boleh dapat bonus dari Shaklee...best kan!!

Jangan malu jangan segan...anda boleh pm/sms/whatsapp saya kat 013-4887082. Nk tanya tentang esp boleh..nk tanya tentang produk shaklee yg lain pun boleh..InsyaAllah saya sedia membantu..

013-4887082(lizawana)
Id 1024671
Fb page: shahirulliza suppliment

Saturday, 1 March 2014

PROMOSI SHAKLEE MAC 2014

RM0.00 Shaklee: Mar'14 Buy 6 Free 1 Promotion - ESP Soy Protein Isolated Powder (00P209) DN726, 234UV. Place your order now!

Yeahhh promosi ESP kembali lagi!!!! Jangan tak tau ye..ESP ni adalah produk shaklee paling hot tau! Hot demand... hot selling... segala macam hot pun ada.

Energising Soy Protein ataupun ESP adalah serbuk protein berkualiti tinggi yang telah melalui ujian klinikal yang paling banyak. Ia  mengandungi kacang soya non GMO, 22 asid amino, rendah kolestrol dan rendah lemak. Sesuai diminum oleh semua peringkat usia (kecuali kanak2 tak berapa digalakkan). 1 tong ESP mampu bertahan dari 1-2 bulan. Jimat kan!

Kenapa saya kata ESP ni sangat penting untuk badan kita?? Sebab...makanan utama sel dalam badan adalah protein.

SEL--> TISU --> ORGAN --> SISTEM

KELEBIHAN ESP:

♥ Membantu membina & memperbaiki tisu dalam badan.
♡ Memberikan tenaga yang berpanjangan.
♥ Menyediakan 14 gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung.
♡ Diproses dengan air (tanpa bahan kimia ok!) untuk mengekalkan sumber semulajadi ISOFLAVON seperti genistein & daidzein.
♥ Setiap hidangan ESP membekalkan 50% daripada nilai harian kalsium untuk menyokong tulang.
♡ Kandungan fitoesteogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menopaus.
♥ Indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paeas gula dalam darah.
♡ Shaklee HANYA menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya iaitu NON-GMO(disahkan oleh IPP).
♡ Mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh termasuk 9 asid amino penting yang tidak mampu dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya.
♥ Tanpa perisa, pewarna, pemanis & bahan pengawet tiruan.
♥ Tanpa kolestrol dan tanpa laktosa.

Apakah akibatanya jika badan kita kekurangan protein?

》Badan akan rasa lemah, lesu, tak bermaya dan akhirnya jadi menggeletar.
》 Kolestrol tinggi, tekanan darah jadi rendah.. akan mudah rasa pening.
》 Punca ulser perut & ulser  usus.
》 Luka menjadi lambat sembuh dan akhirnya meninggalkan parut.
》 Boleh mengganggu penglihatan. Lama kelamaan mata akan jadi kabur.
》 Antibodi badan jadi tidak kuat..penyakit mudah menyerang.

It's all about life!

     Alhamdulillah....masih diberi kesempatan & peluang utk menulis@update blog saya ni yg dh bersarang sekian lama...huhu..
    
     Sedar tak sedar kita dah masuk bulan yg ke 3 di tahun 2014 ni..cepat je masa berlalu..bila fikir kembali apa yg telah kita lakukan dlm kehidupan ini..trdetik di minda adakah banyak kebaikan yg kita lakukan ataupn banyak kejahatan yg menerpa diri kita?? Walau apa pun yang berlaku, betulkan niat...teruskan perbaiki diri & istiqamah lah dalam menjalani perintah Yang Maha Kuasa.

     Saya bukanlah seorang yg bijak pandai dlm ilmu agama ni tapi Alhamdulillah semenjak saya join group shaklee di bawah empayar JUTAWAN..amalan utk rohani semakin bertambah!yeay!!shaklee byk mengajar sy bahawa bukan hanya kekayaan duniawi sahaja yabg ingin dikejap tetapi bekalan untuk ke sana juga perlu diutamakan..bukan mudah untuk mendidik hati agar redha dengan semua ketentuanNYA...

     Dalam group ni juga kita tak rasa terasing..tak rasa bersendiri...semuanya ringan tulang untuk membantu...berkongsi ilmu...berkongsi teknik buat selling..so u just duplicate je cara master2 kami buat utk berjaya...InsyaAllah jika kita benar2 berusaha..sabar dan redha,kejayaan pasti milik kita!

     Jom join group sy!!! Sama2 kita berganding bahu utk sama2 berjaya!! Pastikan anda mempunyai target yg jelas ye...

013-4887082(lizawana)
Sid 1024671
FB page: shahirulliza suppliment