Saturday, 1 March 2014

It's all about life!

     Alhamdulillah....masih diberi kesempatan & peluang utk menulis@update blog saya ni yg dh bersarang sekian lama...huhu..
    
     Sedar tak sedar kita dah masuk bulan yg ke 3 di tahun 2014 ni..cepat je masa berlalu..bila fikir kembali apa yg telah kita lakukan dlm kehidupan ini..trdetik di minda adakah banyak kebaikan yg kita lakukan ataupn banyak kejahatan yg menerpa diri kita?? Walau apa pun yang berlaku, betulkan niat...teruskan perbaiki diri & istiqamah lah dalam menjalani perintah Yang Maha Kuasa.

     Saya bukanlah seorang yg bijak pandai dlm ilmu agama ni tapi Alhamdulillah semenjak saya join group shaklee di bawah empayar JUTAWAN..amalan utk rohani semakin bertambah!yeay!!shaklee byk mengajar sy bahawa bukan hanya kekayaan duniawi sahaja yabg ingin dikejap tetapi bekalan untuk ke sana juga perlu diutamakan..bukan mudah untuk mendidik hati agar redha dengan semua ketentuanNYA...

     Dalam group ni juga kita tak rasa terasing..tak rasa bersendiri...semuanya ringan tulang untuk membantu...berkongsi ilmu...berkongsi teknik buat selling..so u just duplicate je cara master2 kami buat utk berjaya...InsyaAllah jika kita benar2 berusaha..sabar dan redha,kejayaan pasti milik kita!

     Jom join group sy!!! Sama2 kita berganding bahu utk sama2 berjaya!! Pastikan anda mempunyai target yg jelas ye...

013-4887082(lizawana)
Sid 1024671
FB page: shahirulliza suppliment

No comments:

Post a Comment